Εταιρεία

Εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η βιομηχανία τροφίμων «ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ» (αρ. ΓΕΜΗ: 058429504000), δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, υποστηρίζοντας την αγορά Food Service αλλά και την αγορά της λιανικής.

Η δομή λειτουργίας της εταιρείας στηρίζεται στην παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, (σε ιδιόκτητο χώρο 77.250 τ.μ.) η οποία υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τέσσερα υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα και Ρόδος), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», είναι μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανίες τροφίμων της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Από την ίδρυσή της λειτουργεί με όραμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που ξεκινά από την προμήθεια των πρώτων υλών, την εφαρμογή συστημάτων συνολικής ποιότητας, ασφάλειας, υγιεινής και ολοκληρώνεται μέχρι και την κατανάλωση των προϊόντων.

Η ποιότητα σε όλα τα στάδια πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα: 

  • BS ΕΝ ISO 9001:2015, BS ΕΝ ISO 22000:2018
  • ΙFS International Food Standard Issue 7: October 2020 (Higher Level)
  • BRC Global Standard for Food Safety Issue 8: August 2018 (Grade A).

Η στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει τη διαχρονικά σταθερή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συνεργασιών, αλλά και με την ισχυρή παρουσία της στο εξωτερικό.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ελληνική παράδοση, η εταιρεία «ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ», έχει δεσμευτεί απέναντι στους συνεργάτες και καταναλωτές της, να συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς.