Εταιρεία

Εταιρεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ-Ελληνική Ζύμη είναι η μεγαλύτερη εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Για πάνω από 40 χρόνια συμβάλει στη διάδοση της ελληνικής διατροφικής παράδοσης, με τα προϊόντα της να διαδίδουν από γενιά σε γενιά τη θρεπτική αξία της ελληνικής κουζίνας.

Παράγοντας στα 3 ιδιόκτητα υπερσύγχρονα εργοστάσια πάνω από 700 κωδικούς τόσο για τον χώρο του Food Service όσο και για τον χώρο του Retail, μέσω των μαρκών της - Χρυσή Ζύμη και Ελληνική ζύμη - και μίας πληθώρας άλλων μαρκών του λιανεμπορίου (Private label), η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ δημιουργεί αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, επιλέγοντας αγνά και εκλεκτά υλικά.

Η δομή λειτουργίας της εταιρείας στηρίζεται στην παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, (σε ιδιόκτητο χώρο 77.250 τ.μ.) η οποία υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τέσσερα υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα και Ρόδος), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία, παραμένοντας συνεπής στην εξαιρετική ποιότητα και διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία, έχει επιτύχει σημαντική και βιώσιμη ανάπτυξη στην ελληνική και διεθνή αγορά, διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.