SINCE 1974

We Bake History

SINCE 1974

We Bake History

Η βιομηχανία τροφίμων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, υποστηρίζοντας την αγορά Food Service αλλά και την αγορά της λιανικής. Η δομή λειτουργίας της εταιρείας, στηρίζεται στην παραγωγική μονάδα που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, (σε ιδιόκτητο χώρο 30.850 τ.μ.) και υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που τροφοδοτείται από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, τρία υποκαταστήματα (Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα), αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Food Service

Νέα

Ιστορία του Ψησίματος Αρχίζει!

1974

Η οικογένεια Αραμπατζή ξεκινάει την παραγωγή προϊόντων ζύμης.
Η Ιστορία του ψησίματος αρχίζει.

Ίδρυση της εταιρείας "Μακεδονική Σφολιάτα" και 1η επένδυση σε γραμμή παραγωγής.
Ιδρυτής της εταιρείας ο Μιχαήλ Αραμπατζής.

1980
1984

Νέο εργοστάσιο παραγωγής στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Παραγωγή του πρώτου συσκευασμένου κρουασάν στην Ελλάδα (Smaky).

1985
1987

1ο Λαμινατόριο, για παραγωγή κρουασάν και προϊόντων σφολιάτας, στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μπαίνει στην αγορά των σούπερ μάρκετ.

1993
2001

Ίδρυση της εταιρείας Μιχαήλ Αραμπατζής ΑΒΕΕ "Ελληνική ζύμη" με νέο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.

2ο Εργοστάσιο παραγωγής στην βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης στη Σίνδο και νέα γραμμή παραγωγής πίτσας.

2007
2015

Νέες γραμμές παραγωγής φύλλου κρούστας.

Επέκταση των εγκαταστάσεων με 8500m2 αποθηκευτικών χώρων και παραγωγής.

2017
2021

4ο εργοστάσιο παραγωγής (15.000 τ.μ,) στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης με 6 νέες γραμμές παραγωγής.

Συνεχίζουμε να ψήνουμε ιστορία!

2022