27 Μαρτίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η M. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ στις 206 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Η εταιρία M. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ αναδείχθηκε στις 206 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton.

Η εταιρία M. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ είναι μία από τις 206 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, και διακρίθηκε ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας  ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

growthawards-1-NGjC7.jpeg

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν και συνδύασαν ισχυρές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Δήλωση εκπροσώπου εταιρείας

“Η εταιρεία M. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, πιστή στο όραμα της, συνεχίζει με συνέπεια να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και μοναδική εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες της. Η ανάπτυξή μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει τη βάση της στον άνθρωπο και γι ́αυτό εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας μας”.