18 Απριλίου 2024

Η προϊοντική σειρά Pizza ψημένη στην πέτρα της Χρυσής Ζύμης ξεχώρισε για την καινοτομία & την ποιότητα της και αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2024».

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Η νέα Pizza της Χρυσής Ζύμης, ψημένη στην πέτρα & έτοιμη μόλις σε 7 λεπτά, διακρίθηκε με το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι καταναλωτές εμπιστεύθηκαν την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της Χρυσής Ζύμης.

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ για πάνω από 40  χρόνια, με πυλώνες λειτουργίας την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Συγκεκριμένα, στην Pizza  επένδυσε σε μια πρωτοποριακή παραγωγική διαδικασία υψηλών προδιαγραφών για την Ελλάδα δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υλικών του, την πρακτικότητα  και την απολαυστική γεύση του. 

Χρυσή Ζύμη! Δεν έτυχε ... Πέτυχε!