03 Απριλίου 2017

Η εταιρεία μας κατέκτησε το βραβείο Αριστείας Μεγάλης επιχείρησης, στην 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met, Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων φορέων και επιχειρηματιών της χώρας.

Πρόκειται για το θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, όπου στόχο έχει την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Η πολυετής γνώση των προϊόντων ζύμης, η ικανοποίηση των αναγκών του επαγγελματία, αλλά και η εγγύηση παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας, οδήγησαν την εταιρία σε αυτή την τιμητική θέση.

Η εταιρεία πιστή στις αξίες της αλλά και τη στρατηγική της, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη νέων κωδικών, στην ποιότητα και στη διεύρυνση του δικτύου της, ώστε να ικανοποιεί πλήρως καταναλωτές και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.