25 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε. στην 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής ΑPTOZA 2019, η οποία διεξήχθη 22 - 25 Φεβρουαρίου, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες συμμετείχαν στην έκθεση, ενώ εκατοντάδες επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά. Οι επισκέπτες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΜΗΣ είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πλήθος προϊόντων καθώς και να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τα νέα προϊόντα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα Κυματιστή με Κοτόπουλο και Γραβιέρα, με Φέτα και καπνιστό τυρί και γραβιέρα, με Σπανάκι-Πράσο και Φέτα, Donuts Cookie, Cinnadon με Ταχίνι, Κρουασάν Βουτύρου Πολύσπορο με Κινόα, Κρουασάν Chocopiu, Κρουασάν γεμιστό με πραλίνα με επικάλυψη σταγόνες σοκολάτας και Mini Berliner με γέμιση φρούτα του δάσους & Berliner με βατόμουρο.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. Α.Β.Ε.Ε. υλοποιώντας με συνέπεια τη στρατηγική της συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών τόσο των συνεργατών της όσο και του τελικού καταναλωτή.