08 Φεβρουαρίου 2024

Τρεις διεθνείς διακρίσεις έλαβε η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ για τη Χρυσή Ζύμη αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την κορυφαία ποιότητα και γεύση των προϊόντων της. Η Χρυσή Ζύμη και τα αγαπημένα Τρίγωνα με Φέτα Π.Ο.Π. και Κατίκι Δομοκού βραβεύθηκαν με το Superior Taste Award 3 αστέρων από το International Taste Institute. Μια αυθεντική γεύση που κλείνει μέσα της όλα τα μυστικά της ελληνικής παράδοσης, του τραγανού φύλλου και της απολαυστικής γέμισης από αγνά υλικά του τόπου μας, κατάφερε και κέρδισε την καρδιά και των διεθνών chefs.

Επιπλέον, η παραδοσιακή αυθεντική Χορευτή Πίτα με Σπανάκι, Φέτα Π.Ο.Π., Μυζήθρα και Πράσο και τα καινοτόμα υψηλής διατροφικής αξίας Πιτάκια Κουρού με Γαλοπούλα & Τυρί Φιλαδέλφεια της Χρυσής Ζύμης διακρίθηκαν με το Superior Taste Award με 1 αστέρι.

Το International Taste Institute, με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι η κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση αφιερωμένη στη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας.

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να δημιουργεί μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητα & θρεπτικής αξίας και να διαδίδει την ελληνική διατροφική παράδοση σε όλο τον κόσμο.