29 Μαΐου 2020

H ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, στηρίζει διαχρονικά και με κάθε τρόπο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της χώρας μας.

Αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο που συντελείται από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την νόσο COVID – 19 η εταιρία μας στηρίζοντας έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσέφερε εξοπλισμό και υλικά ποσού των 100.000 ευρώ, για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, 5 παρακλίνιους αναπνευστήρες τύπου VENTIlogic LS και 20.000 τμχ. μάσκες 3 Ply Disposable. Επιπρόσθετα, μέσω τους προγράμματος «ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, προσέφερε 3 Παρακλίνιους αναπνευστήρες τύπου VENTIlogic LS. Στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προσέφερε 3 Κάψουλες απομόνωσης Drawin NoA3/4910 (COVID CAPSULES-ISO -CAPsules system) και 20.000 τμχ. μάσκες 3 Ply Disposable.

Με τις συγκεκριμένες προσφορές, η ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕΤ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, στηρίζει ουσιαστικά το προσωπικό υγείας της χώρας μας, με ευχές για ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ να φτάσουμε γρήγορα στο τέλος της πανδημίας.