31 Οκτωβρίου 2023

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ διακρίθηκε με 5 βραβεία στα Frozen Food Awards 2023 και τη διάκριση «Company of the Year 2023» σε μια βραδιά όπου τιμήθηκε η αριστεία και η καινοτομία Συγκεκριμένα έλαβε 3 χρυσά, για τo προϊόν της, την νέα Pizza Χρυσή Ζύμη ψημένη στην πέτρα, τις βέλτιστες υπηρεσίες και λύσεις στα Συστήματα Αυτοματισμού και τη Μεταφορά & Διακίνηση. Επίσης, έλαβε 2 ασημένιες διακρίσεις, για τη Διαφημιστική Καμπάνια της Χρυσής Ζύμης «Φτιάξε με Καμάρι» και το καινοτόμο προϊόν της Χρυσής Ζύμης «Ρολίνι» με αλεύρι από χαρούπι, με μυζήθρα και μέλι.

m-arampatzis-avee-frozen-food-innovation-awards.JPG

Για περισσότερα από 40 χρόνια η εταιρεία Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ με πρωτοπόρο τον ιδρυτή της εταιρίας, κο Μιχαήλ Αραμπατζή, εφαρμόζει άριστες πρακτικές στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας με οδηγό τη διάδοση της ελληνικής διατροφικής παράδοσης. Στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία και κοινωνία, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές της και μέσα από τη δραστηριότητά της δημιουργεί αξία για όλους.

Δέσμευση της εταιρίας είναι να συνεχίσει δυναμικά με τον ίδιο ζήλο και μεράκι να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, διαδίδοντας την ελληνική διατροφική σοφία σε όλο τον κόσμο.