30 Οκτωβρίου 2023

Πέντε μέρες δημιουργικών επιχειρηματικών επαφών και περισσότεροι από 140.000 επισκέπτες από 200 χώρες ήταν ο φετινός απολογισμός της φετινής Anuga στην Κολωνία 7-11 Οκτωβρίου 2023.

Η Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ-Ελληνική Ζύμη έδωσε δυναμικό παρών και ξεχώρισε με τις αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τόσο για τον χώρο του Ho.Re.Ca. όσο και του Retail. Στο φιλόξενο και κομψό περίπτερο το ενδιαφέρον κέντρισαν οι παραδοσιακές πίτες, η μοναδική μπουγάτσα, τα στριφτάρια και η μεγάλη ποικιλία από πιτάκια με τις πεντανόστιμες γεμίσεις τους. Τα ρολίνια και τα ατομικά ρολά σε πρωτότυπες λαχταριστές γεύσεις αλμυρές και γλυκές επίσης αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους διεθνείς επισκέπτες. Τέλος, την προσοχή κέρδισε και η εμπλουτισμένη vegan προϊοντική σειρά που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλά και η καινοτόμα Pizza, με ζύμη ψημένη στην πέτρα.

Η παρουσία της Μ. Αραμπατζής ΑΒΕΕ στην Anuga 2023 είναι ένα σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής της. Η εταιρία, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και παραμένοντας συνεπής στην εξαιρετική ποιότητα, κατάφερε να επιτύχει σημαντική και βιώσιμη ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές, με τις εξαγωγές να κατέχουν το 45% του κύκλου εργασιών και περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως να απολαμβάνουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.