28 Σεπτεμβρίου 2023

Διπλή διάκριση για τη Χρυσή Ζύμη στα Super Market Awards 2023 καθώς απέσπασε το Gold βραβείο για το Marketing & την Επικοινωνία της καμπάνιας «Φτιάξε με Καμάρι» και Silver για τη Vegan Προϊοντική Σειρά. Για 12η χρονιά ο θεσμός ανέδειξε τις επιχειρήσεις που οι πρωτοβουλίες τους διακρίνονται για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους και απαντούν στις νέες σύγχρονες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά.

Η «χρυσή» καμπάνια «Φτιάξε με Καμάρι» έχει κύριους πρωταγωνιστές τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και τα Πιτάκια Κουρού! Αναπτύσσεται επάνω σε ένα μοναδικό συναίσθημα, το Καμάρι, που αποκομίζει ο καταναλωτής με τη χρήση των προϊόντων Χρυσή Ζύμη. Η επικοινωνία υποστηρίχθηκε μέσω τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής, μέσω διαδικτύου, καταχωρήσεων σε περιοδικά και προωθήσεων στα super markets.

Το Silver βραβείο αφορά την εμπλουτισμένη Vegan Προϊοντική Σειρά της Χρυσής Ζύμης η οποία ανταποκρινόμενη στις νέες διατροφικές τάσεις και αναζητώντας νέες καινοτόμες γεύσεις δημιούργησε vegan απολαυστικές γεύσεις, πιστοποιημένες από τον έγκριτο οργανισμό The Vegan Society.